В нощта на местните избори един от новите кметове направи особено

...
В нощта на местните избори един от новите кметове направи особено
Коментари Харесай

Ерол Мюмюн: Доган е най-правилният модел за политик и за политика в България

В нощта на локалните избори един от новите кметове направи изключително усещане – Ерол Мюмюн шумно демонстрираше насладата си от извоюваните избори, като описа, че си приказва с Ахмед Доган, а през миналите месеци заложи на Пеевски като водач на Движение за права и свободи.

Той седна на горещия стол на кмета и прекъсна ерата " Хасан Азис ". За себе си споделя, че е елементарен човек. След два месеца в локалната власт той приказва намерено в предаването " На фокус с Лора Крумова " за Движение за права и свободи и пътя до кметския офис.

„ Който го е боязън от мечки, не върви в гората. Роден съм в Кърджали, израснал съм тук и не преставам да пребивавам в града ", споделя Мюмюн. Той твърди, че концепцията за кандидатурата му не е политическа и е пристигнала от хората.

Мюмюн счита, че е спечелил локалните избори в Кърджали с визията си за развиването на града и своята стратегия.

„ Господин Доган е може би най-правилният модел за политик и за политика в България. Доган е най-ярката фигура на българската народна власт, най-големият политик ", споделя още градоначалникът. Той даже показва, че почетният водач на Движение за права и свободи е " задача " и " полезност ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР